OKULLARDA ORMAN PROGRAMI

Okulumuzda  Geçen yıl uygulanmaya başlayan "Okullarda Orman Programı" ilk meyvesini verdi. Öğretmenlerimiz Rabia A.ÇİLBİRCİ ve Gülizar KARAKUŞ koordinatörlüğünde yürütülen programda bu yıl hedefimiz okulumuza Orman Bayrağını kazandırmak. Okullarda Orman ,okul öncesi, ilk ve ortaokullarda uygulanan, amacı orman eko-sistemi ile ilgili bilginin ormanın içinde, ormanlara inceleme gezileri düzenleyerek arttırılması ve deneyimlerin uluslararası düzeyde paylaşılması olan bir çevre eğitim programıdır.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı güncel teması Orman ve Kirlilik olarak belirlenmiştir.Okul olarak  kirlilik ile ilgili bilgiyi artırma,görünmez kirleticileri azaltmak ve  harekete geçmek için neler yapabiliriz ? konuları üzerinde durarak çocuklarımızda kirliliğe karşı farkındalık oluşturmayı hedeflemekteyiz.

14-10-202214-10-202214-10-202214-10-202214-10-2022