BİZ YOKKEN ARILAR VARDI PROJESİ SONLANDI

Okulumuz tam gün Arılar sınıf öğretmeni  Rabia A.ÇİLBİRCİ nin ortak  olduğu; 2 Türk, 2 Romanya ve 2 Polonya'lı ortakla yürütülen " Biz Yokken Arılar Vardı" eTwinning projesi çalışmalarını finalde arı dansı ile tamamladı. 3 Ay boyunca Arıların yaşamı, üremesi, doğamız ve insanlık için önemi ve bizlere düşen sorumluklar hakkında çalışmalar yapan Bal Arıları sınıfı öğrencileri proje sonunda bilinçlenerek , projenin belirlenen hedeflerine ulaştılar. Proje içerisinde kadınlar günü için Bal mumundan el kremi yapan minik arılar, Ballı yiyecekler tarif kitabı düzenleyerek sınıfta tadım günü oluşturdular. Proje finalinde de ailelerin katılım ve destekleriyle hazırlanan arı kostümleriyle arı haberleşme dansı yaptılar. Proje içerisinde hem eğlenen hem öğrenen Arılar  Sınıfı öğrencileri, teknolojiyi de doğru ve güvenli bir şekilde kullanarak  Tema Vakfı ile işbirliği içerisinde yürütülen 'arılarvarsa.org' sitesindeki animasyonları ve oyunları kullanarak farkındalık geliştirdiler.

01-05-2022